Sunday, March 1, 2009

Familiens nyeste tilvekst..

I september 2008 fikk vi en liten søt hund. Hun heter Katinka. Hun har gitt oss masse gleder. Alltid glad uansett hva som skjer. Hun er født i Frankrike å er 2 år. Hun er blitt familiens lille kjeledegge. Men i det siste har hun begynt å vise litt "muskler" Bjeffer som "sjefen" sjøl hver gang noen kommer inn døren. Og når min datter kommer på besøk med sin hund (som er 10 ganger større enn Katinka) er hun raskt på plass for å vise hvem som bestemmer i dette huset. Det er ikke bare å komme her og komme her!
Skulle nesten tro hun var en gnager til tider... Når hun får frukt og grønnsaker koser hun seg med det som om en unge i en stor godteri-butikk! Gullerot er en av favorittene!! Vi ser fram til mange år med masse glede og morsomme episoder med denne lille "ankel-biteren" Flere oppdateringer vil følge...så hold dere fast!!!!!

1 comment:

  1. Dette var en god start på bloggen din mor, venter spent på nye oppdateringer. Hmmm... de bildene du tok i helgen er det copy write på...bare til en opplysning ;)) hehehe

    ReplyDelete